085 - 071 2168 info@mobieleaula.nl

Mobiele Aula

Dé flexibele oplossing voor uitvaart professionals
Meer informatieDirect contact

Welkom

op de pagina voor uitvaartondernemers

Het gemak van een rouwkamer zoals in een uitvaartcentrum, maar dan op de locatie die nabestaanden graag zouden willen. Wij leveren mobiele rouwkamers door heel Nederland wanneer de locatie dit toelaat. Als er met een derde partij contact op moet worden genomen (denk hierbij bijvoorbeeld aan een gemeente), dan zullen wij dit contact leggen en afspraken maken zodat u zich kunt blijven richten op de nabestaanden.

Heeft u vragen over onze mobiele rouwkamers of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via 085 071 2168 of via info@mobieleaula.nl en we denken en/of kijken met u mee.

Inloggen voor ondernemers

Specificaties

Mobiele aula’s zijn van alle gemakken voorzien en compleet ingericht door Team2 Interieurbouw uit Leek. Het prachtige opbaarmeubel met kistkoeler is ontworpen en geproduceerd door Hesselmans & van Willegen. De temperatuur van de ruimte wordt gekoeld door middel van een hoogwaardige climate control. De gepersonaliseerde units uit onze productielijn zijn uitgerust met PU-isolatie.

De plaatsing

Onze mobiele rouwkamers kunnen op locatie geplaatst worden wanneer er een ruimte van 7 x 3 meter vrij is. Uiteraard moeten we rekening houden met de aanrijroute van de autolaadkraan en waar deze komt te staan. Twijfelt u of heeft u vragen over de beschikbare ruimte, neemt u dan gerust contact met ons op.