085 - 071 2168 info@mobieleaula.nl

Mobiele Aula

Onze partners
SamenwerkenDirect contact

Partners

en toeleveranciers

Een uitvaart hoeft u nooit alleen te regelen, daar bestaan gelukkig professionals voor. Hieronder willen wij u graag laten zien met wie u contact zou kunnen opnemen voor de verschillende producten en/of diensten.
Heeft u vragen over het gebruik van de mobiele rouwkamer? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@mobieleaula.nl,
of bel met 085 071 2168, dan overleggen we wat voor u de mogelijkheden zijn.

Financieel Adviesbureau Snijder | Nalatenschap

Financieel Adviesbureau Snijder | Nalatenschap

Groningen | Ik begrijp als geen ander wat er allemaal op u afkomt wanneer een dierbare overlijdt en ik help u graag met het afwikkelen van de nalatenschap. Met mijn jarenlange ervaring en mijn oog voor u als mens, kan ik u goed begeleiden.

www.snijderadvies.nl/begeleiden-nalatenschap

Nuiten-Groffen Uitvaartzorg

Nuiten-Groffen Uitvaartzorg

Noord-Brabant | Wij vinden dat u afscheid moet kunnen nemen op uw eigen manier en in uw eigen tempo. U verdient die aandacht en wij geven die graag. Een afscheid moet recht doen aan de overledene. Samen met u zoeken we naar die persoonlijke invulling.

www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl

Lotus Uitvaartverzorging

Lotus Uitvaartverzorging

Noordelijke provincies | Als uitvaartondernemers en -begeleiders luisteren wij, stemmen wij af, geven wij suggesties en nemen wij de tijd die nodig is. Het is belangrijk dat het afscheid en de uitvaart plaatsvinden op een manier die voor de levenden en de dode zinvol en passend is.

www.lotusuitvaart.nl

DecoBag

DecoBag

Noord-Holland | De DecoBag is een wade van ongebleekt katoen, waarop een zelf gekozen design aangebracht kan worden, handgeschilderd. Op deze manier kan uitdragen als waardig liefdevol en warm ervaren worden.

www.decobag.nl

Uitvaart-Platform

Uitvaart-Platform

Landelijk | Hét platform omtrent rouw en uitvaart. Met informatie, nieuws, inspiratie en de nieuwste trends op rouw- en uitvaartgebied. Daarnaast helpt ons platform u ook om de juiste leveranciers te vinden om een uitvaart persoonlijk te maken.

www.uitvaart-platform.nl

Uitvaartverzorging Anja de Roos

Uitvaartverzorging Anja de Roos

Friesland | Ik streef ernaar dat iedereen afscheid kan nemen op zijn of haar eigen manier. Zoals dat past bij degene die ons verlaat en iedereen daaromheen. Bij ons geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon alle ruimte om zelf te bepalen.

www.uitvaartzorganja.nl

Waymood Design Urnen

Waymood Design Urnen

Landelijk | De ervaring van verlies is voor iedereen anders. Wij vinden dat een urn ruimte moet geven aan dat persoonlijke gevoel. De personaliseerbare Waymood-urn heeft een ingetogen basisontwerp en de mogelijkheid dit naar eigen inzicht vorm te geven. Van subtiel tot flamboyant, maar nooit cliché. Uniek.

www.waymood.nl

Uitvaartzorg Tollenaar en De Keizer

Uitvaartzorg Tollenaar en De Keizer

Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden | Wij zijn er voor iedereen in heel Zeeland en zijn er van overtuigd dat een persoonlijk en passend afscheid naasten verder zal helpen na het verlies van een dierbare.
www.tollenaarendekeizer.nl

Uitvaartbegeleiding Sterrenregen

Uitvaartbegeleiding Sterrenregen

Gelderland | Wij werken in alle rust en nemen de tijd om te luisteren naar uw verhalen. Wij zijn er voor u als uitvaartbegeleidsters, maar zeker ook als mens. Samen leven we toe naar de dag van de uitvaart.

www.uitvaartbegeleiding-sterrenregen.nl

Anneloes met aandacht

Anneloes met aandacht

Noord-Holland | Ik help jullie met het organiseren van een uitvaart met aandacht voor hoe iemand was. Aandacht voor het leven, maar ook aandacht voor het afscheid en voor hoe nu verder.

www.anneloesmetaandacht.nl

Uitvaartzorg Westerkwartier

Uitvaartzorg Westerkwartier

Noordelijke provincies | Uitvaartzorg Westerkwartier biedt u de ruimte en tijd om afscheid te nemen op uw manier. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart naar de wens van de overledene en de nabestaanden wordt uitgevoerd.

www.uitvaartzorgwesterkwartier.nl

Urns & More

Urns & More

Noord-Brabant | Bij Urns & More kunt u terecht voor de mooiste collectie Urnen en (as)sieraden. Breng ook gerust een bezoek aan onze showroom. Wij kunnen u daar diverse urnen en (as)sieraden laten zien en geven u graag de bijbehorende uitleg.

www.urnsandmore.nl

De Mobiele Koffiebar

De Mobiele Koffiebar

Landelijk | Op zoek naar een mobiele koffiebar op locatie ergens in Nederland met de lekkerste koffie, de schattigste Piaggio én de leukste barista’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

www.demobielekoffiebar.nl

CreaTempel

CreaTempel

Utrecht | Ik, Ilse Brundel, ben een Levensmentor en we gaan samen kijken waar jij hulp bij kunt gebruiken. Dit doen we onder andere door middel van creativiteit, positief coaching, en familieopstellingen. Door emoties een plek te geven, kunnen jij én je familie weer ten volle gaan genieten.

www.creatempel.nl

Zonder moeten op blote voeten

Zonder moeten op blote voeten

Noord-Brabant | Ik ben rouw- en verlies coach en jouw motivator! Voor vrouwen die weer vol zelfvertrouwen in het leven willen staan na het overlijden van een ouder en die weer een positieve mindset willen ontwikkelen.

www.zondermoetenopblotevoeten.nl

Hesselmans & van Willegen

Hesselmans & van Willegen

Landelijk | Wij zijn graag het verlengde van uw uitvaartorganisatie en kunnen u van dienst zijn met het leveren van uw uitvaartbenodigdheden van A tot Z. Naast ons standaard assortiment hebben wij ook een uitgebreid aanbod van maatwerk en gepersonaliseerde producten.

www.hesselmansenvanwillegen.nl

de Wilgenstudio

de Wilgenstudio

Friesland | Wij maken mooie, duurzame, gevlochten grafmanden en grafbaren vanuit vooral eigen, biologische teelt. U kunt kiezen uit vele verschillende modellen en kleuren en bovendien is er – op aanvraag – de mogelijkheid om het product persoonlijk voor u te maken.

www.dewilgenstudio.nl

Glasatelier Corine Deddens

Glasatelier Corine Deddens

Groningen | Samen met jou iets moois maken, wat nog jarenlang symbool kan staan voor de liefde en de verbinding wat er tussen jullie was. Een mooi grafmonument om naar toe te kunnen gaan. Mocht er glas overblijven na het maken van het monument, kan ik daar voor jou een sieraad van maken.

www.glasateliercorinededdens.nl

Doety Klijnstra

Doety Klijnstra

Landelijk | Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.. Ik maak, in afstemming met de nabestaanden, persoonlijke tekeningen. Samen streven wij ernaar een mooie herinnering aan de dierbare in handen van de directe nabestaanden, familie, vrienden en kennissen te geven.

www.doetyklijnstra.nl

Wade-zacht

Wade-zacht

Groningen | Unieke handgemaakte wollen waden en opbaardekens | verzachten het verdriet | verkleinen de afstand tot uw dierbare overledene | bieden een positieve herinnering aan een verdrietige tijd. Mijn waden zijn allemaal met de grootst mogelijke zorg ontworpen en vervaardigd.

www.wade-zacht.nl

Samen aan alles gedacht

Samen aan alles gedacht

Noord-Brabant | wij, John en Jeroen, zijn als uitvaartbegeleiders uw aanspreekpunt en wij regelen alle praktische zaken voor u. Stap voor stap bespreken we de mogelijkheden en gaan we samen de dag van de uitvaart vorm geven. Wij luisteren naar uw wensen.

www.samenaanallesgedacht.com

VDR Fotografie

VDR Fotografie

Friesland | Vastleggen wat jij liefhebt in warme en sfeervolle foto’s. Ik doe niets liever. Als fotograaf leg ik het leven vast en ben er graag voor jou op de momenten dat het ertoe doet.

www.vdrfotografie.nl

Westerveld uitvaarten

Westerveld uitvaarten

Noord-Brabant | Westerveld uitvaarten, oftewel ik, Fréderique, breng u graag de rust en het overzicht en neem alle tijd voor u wanneer u geconfronteerd wordt met een overlijden, of u verwacht binnenkort een overlijden.

www.westervelduitvaarten.nl

Veer Uitvaartondersteuning

Veer Uitvaartondersteuning

Noord-Nederland | Wij zijn gespecialiseerd in overledenenverzorging. Ons ervaren en enthousiaste team kan alle zorg omtrent de overledene, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart, bieden.

www.veer-uitvaartondersteuning.nl

Manon Snoeker Uitvaartbegeleiding

Manon Snoeker Uitvaartbegeleiding

Drenthe | In een tijd dat voor u de wereld stilstaat, stap ik uw wereld even binnen. Met rust en tijd. De praktische zaken die geregeld moeten worden, daar loods ik u doorheen. Stap voor stap. Ik leg u keuzes voor en reik ideeën aan.

www.manonsnoeker.nl

Uniek rouwvervoer

Uniek rouwvervoer

Noord-Holland | Uniek Rouwvervoer is een initiatief van het Oorlogsmuseum in Medemblik. De voertuigen hebben een bijzondere geschiedenis en zijn zeer geschikt om de overledene op waardige wijze naar de laatste rustplaats te brengen.

www.uniekrouwvervoer.nl

Selma Pardoel

Selma Pardoel

Noord-Brabant | Iedereen krijgt in zijn of haar leven op wat voor manier dan ook te maken met rouw en verlies. Heeft u het gevoel niet met dit verlies om te kunnen gaan en vindt u het moeilijk om dit een plekje te geven? Dan kan ik u hierin begeleiden en ondersteunen.

www.rouwenstervensbegeleidingselmapardoel.nl

Versloot Steenkunst

Versloot Steenkunst

Utrecht | Naast beeldend kunstenaar ben ik ook rouwbegeleider. Mijn cursus SteenGevoel is een creatieve vorm om verder te komen in rouwtaken en schept de mogelijkheid om zelf een herinnering of monument te maken. Rouwend beeldhouwen.

www.versloot-steenkunst.nl

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Gelderland | Ik help u graag om samen stap voor stap de uitvaart van uw dierbare voor te bereiden. Want het laatste wat u kunt doen voor degene die u lief heeft, is zorgen voor een mooi en waardig afscheid.

www.natasjahuting.nl

Mijn Herdenking

Mijn Herdenking

Noord-Brabant | In mijn winkel heb ik een ruim assortiment aan herdenkingsmogelijkheden zodat we samen, op basis van uw herinneringen aan uw geliefde, een passend aandenken kunnen creëren. Want herinneren kan ook fysieke vorm aannemen.

www.mijnherdenking.nl

Scabiosa Coaching

Scabiosa Coaching

Limburg | Als coach zet ik je in beweging en geef ik je het duwtje in de rug om in actie te komen. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar onder andere door je een spiegel voor te houden en je zelf te laten ontdekken wat je kunt veranderen om je doel te bereiken.

www.scabiosa-coaching.nl

Amandi Uitvaartzorg

Amandi Uitvaartzorg

Utrecht | Een juiste, persoonlijke ondersteuning en begeleiding, na een overlijden, is van belang om de uitvaart en het afscheid nemen uniek en mooi te laten verlopen. Die ondersteuning kan ik u bieden.

www.amandi-uitvaartzorg.nl